// ПРОТОКОЛ

Видалення облікового запису GameVerse

Як видалити обліковий запис GameVerse в застосунку, що стирається, що зберігається і як довго, та як скасувати видалення протягом 30 днів.

На цій сторінці пояснено, як видалити ваш обліковий запис GameVerse і ваші дані, незалежно від того, користуєтеся ви настільним застосунком, застосунком для Android чи для iOS. GameVerse видає GAMEVERSE (див. правову інформацію).

Видаліть обліковий запис в застосунку

  1. Відкрийте GameVerse і увійдіть.
  2. Перейдіть до Налаштувань, потім до Загальних.
  3. У розділі Небезпечна зона натисніть Видалити обліковий запис.
  4. Введіть своє ігрове ім'я для підтвердження, потім натисніть Видалити мій обліковий запис.

Ваш обліковий запис закривається негайно: ви виходите з нього на всіх пристроях і більше не можете увійти.

Якщо ви не можете відкрити застосунок або увійти, надішліть свій запит на адресу contact@gameverse.app з електронної пошти вашого облікового запису. Перш ніж обробити запит, ми можемо попросити вас підтвердити особу.

30-денний період очікування

Видалення власного облікового запису відкриває 30-денний період, протягом якого ви можете передумати. Ми надсилаємо електронний лист із підтвердженням, що містить посилання для скасування видалення.

  • Щоб скасувати, відкрийте це посилання та підтвердьте.
  • Якщо листа в вас більше немає, перейдіть на https://auth.gameverse.app/account/cancel-deletion, введіть адресу електронної пошти вашого облікового запису, і ми надішлемо вам нове посилання (не частіше одного разу на п'ять хвилин).
  • Ви також можете написати на contact@gameverse.app, і наша служба підтримки скасує видалення за вас.

Після скасування видалення ваш обліковий запис знову активний, і вам потрібно увійти заново. Коли 30 днів спливуть, видалення вже не можна зупинити.

Що видаляється

Коли спливає 30 днів, кожен сервіс, що зберігає дані про вас, стирає або анонімізує їх. Ваш профіль, ваші підключення до платформ і синхронізовані з них ігрові бібліотеки, ваш список друзів, а також дописи та коментарі, які ви написали в просторі спільноти, видаляються остаточно. Токени сповіщень ваших пристроїв також видаляються.

Що зберігається і як довго

Дещо не можна просто видалити, адже воно також належить комусь іншому або існує для захисту спільноти:

  • Надіслані вами повідомлення. Їхній текст залишається видимим для отримувачів, але відправник відображається як видалений обліковий запис, і його вже не можна пов'язати з вами.
  • Докази за відкритою скаргою. Якщо скарга до модерації щодо вас досі відкрита, докази зберігаються, з усіма заміненими ідентифікаторами, доки скаргу не буде закрито. Після цього їх анонімізують.
  • Записи про бан на платформі. Якщо підключений вами обліковий запис ігрової платформи було заблоковано, ми зберігаємо псевдонімізований запис про це блокування, пов'язаний із обліковим записом на платформі, а не з вами, до 730 днів.
  • Факт існування вашого облікового запису. Ми зберігаємо окремо лише ідентифікатор вашого облікового запису, щоб наші системи ніколи не відтворювали видалений обліковий запис, зокрема після відновлення резервної копії.
  • Технічні запобіжники. Резервні копії зберігаються 30 днів, технічні журнали 30 днів, а сліди продуктивності 14 днів. Псевдонімізовані експорти даних підбору гравців, що використовуються для навчання алгоритму добору тіммейтів, зберігаються 180 днів.
  • Статистика використання. Вона не пов'язана з вашим обліковим записом, тому його видалення на неї не впливає. Її стирають окремо через 25 місяців після запису.

Якщо ви підписалися на розсилку, скористайтеся посиланням для відписки в будь-якому листі розсилки або напишіть нам, щоб вилучити вашу адресу електронної пошти.

Повні відомості наведено в нашій політиці конфіденційності.

Контакти

З будь-яких питань щодо видалення вашого облікового запису чи даних пишіть на contact@gameverse.app або скористайтеся сторінкою контактів.

// Ready Player One

Готовий знайти свою команду?

Приєднатися до спільноти